Τεχνολογία

Ανταποκρινόμαστε στην απαίτηση, που καθοδηγείται από τη Γενιά Y, για μια απομάκρυνση από την εκπαίδευση τύπου παραδοσιακής τάξης και μαθησιακού περιβάλλοντος προς ένα πραγματικά μιξαρισμένο, δυναμικό μαθησιακό περιβάλλον που κάνει τις πληροφορίες, τις γνώσεις και τη μάθηση προσβάσιμο στη στιγμή.

Αυτό το διαθέτουμε με την κατάλληλη μίξη όλων των τεχνικών, μεθοδολογιών, συστημάτων και διαδικασιών που υπάρχουν σήμερα για νε πετύχουμε τους στόχους που προαναφέραμε.

“ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ...ΕΞΥΠΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ.”

The Economist, 27 Ιανουαρίου 2011

Η DOOR βελτιστοποιεί τα προγράμματά της για διάθεση μέσω έξυπνων κινητών τηλεφώνων και tablets για να παρέχει μοναδικό εύρος από προϊόντα μάθησης μέσω κινητών τηλεφώνων που ανταποκρίνονται στην αυξανόμενη διεθνώς απαίτηση για Εργασιακές Πιστοποιήσεις (Vocational Qualifications). Μπορούν να διαμορφωθούν έτσι ώστε να ταιριάζουν στις τοπικές κουλτούρες και μαθησιακές απαιτήσεις και μπορούν να οδηγήσουν σε διεθνώς αναγνωρισμένα Πιστοποιητικά και Διπλώματα.

Ένα μαθησιακό ταξίδι του μαθητή μπορεί να προχωρήσει μέσω ενός εισαγωγικού διεθνούς πιστοποιητικού, σε δίπλωμα και προχωρημένο δίπλωμα,μέχρι το πτυχίο και μεταπτυχιακό τίτλο. Αναγνωρίζονται διεθνώς και μπορούν να γίνουν αποδεκτά ως κριτήρια εισαγωγής ή πιστοποιητικά προηγουμένων γνώσεων σε Αγγλικά Πανεπιστήμια.

Τα προγράμματα της DOOR διατίθενται χρησιμοποιώντας αποδεδειγμένες, χαμηλών απαιτήσεων τεχνολογίες για την παροχή εμπειρίας επικεντρωμένης στο μαθητή. Τα περιεχόμενα τους είναι πλούσια σε βίντεο, κίνηση και ήχο και μπορούν επίσης να διαμορφωθούν ώστε να συμπεριλάβουν τις εξεικευμένες ανάγκες επιχειρήσεων. Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να μελετήσουν από μόνοι τους, κατά τη διάρκεια του χρόνου που θα επιλέξουν, ή σε οποιοδήποτε μέρος βρίσκονται, ή ως μέρος ενός μεικτού προγράμματος που περιλαμβάνει παραδοσιακή πρόσωπο με πρόσωπο εκπαίδευση και συμβουλευτική εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Τα προγράμματά μας πωλούνται είτε απευθείας από εμάς σε επιχειρήσεις και ιδιώτες ή μέσω της παρακολούθησής τους σε Μαθησιακά Κέντρα. Αμέσως μετά την πληρωμή οι μαθητές λαμβάνουν ένα μοναδικό όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης. Το κόστος οποιασδήποτε πρόσωπο με πρόσωπο ή online φροντιστηριακού τύπου δραστηριότητας (tuition) δε συμπεριλαμβάνεται στην τιμή. Οι μαθητές που επιθυμούν τέτοιου είδους υπηρεσία θα πρέπει να επικοινωνήσουν με κάποιο από τα Μαθησιακά μας Κέντρα.

Μάθηση μέσω κινητού τηλεφώνου DOOR

  “Η επόμενη γενιά, Πέρα από το e-Learning"

m-Learning είναι: “Δημιουργία μαθησιακών ευκαιριών για ανθρώπους σε κίνηση, διαθέσιμες on-line η μέσω downloading, σε μια ποικιλία κινητών συσκευών”

Συνοψίζουμε τα πλεονεκτήματα ως εξής:

Ταχύτητα – Ευελιξία – Προσβασιμότητα

Ταχύτητα

- Γρήγορο στην ανάπτυξη και εφαρμογή


- Γρήγορο & οικονομικό στην ενημέρωση

- Ολοκλήρωση με τους ρυθμούς του μαθητή (γρηγορότερα ή πιο αργά)

Ευελιξία

- Μέρος μεικτής λύσης (οποιοδήποτε χρόνο, οποιοδήποτε μέρος, οποιοδήποτε τρόπο)

- Ποικιλία περιεχομένων π.χ. κείμενο, βίντεο, κίνηση, κτλ…

- Ένα πρόγραμμα σε πολλές γλώσσες

Πρόσβαση

- Προσβασιμότητα – άμεσα διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο


- Διαθεσιμότητα – η μάθηση “στο τσεπάκι σου”


- Ποιότητα – ένα πρόγραμμα, ένα στάνταρντ – παγκόσμια

Συσκευές Κινητής Μάθησης

Συνήθως οι συσκευές m-Learning περιλαμβάνουν:

- Έξυπναι κινητά τηλέφωνα (Smartphones) – iPhone, Blackberry, Android κτλ…


- Tablet – iPad, Playbook, Galaxy κτλ…

- Netbooks, Laptops & Notebooks
iPods

On-line συνδεσιμότητα διαμέσω:

- Wi-Fi


- Δικτύων 3G & 4G


- Ιδιωτικών Δικτύων

Off-line διάθεση διαμέσω:

-  Εφαρμογές για να "κατεβάσετε" - Downloadable “Apps”


- Εξελιγμένα Podcasts

Παρακολούθηση & Αξιολόγηση

Τα προγράμματα μπορούν να συνδεθούν και να διαχειρίζονται από ένα on-line Σύστημα Διαχείρισης Μάθησης (ΣΔΜ) - Learning Management System (LMS) για να παρέχουν:

- Αξιολόγηση Online

- Παρακολούθηση της πορείας των Μαθητών


- Μια Ποικιλία από Αναφορές

- Σύνδεση με Competency Management System (CMS)

 logo small copyright 1 © 2017 DOOR GREECE. All rights reserved