Πιστοποιήσεις

Η DOOR Greece-Cyprus διαθέτει μια σειρά από πιστοποιήσεις που διασφαλίζουν την αξιοπιστία των υπηρεσιών μας και την διοργάνωση εκπαιδευτικών δράσεων που διασφαλίζουν μετρήσιμα αποτελέσματα (ROI). Η ποιότητα των διαδικασιών μας διασφαλίζεται από το πρότυπο ISO ενώ η αναγνώρισή μας ως εκπαιδευτικό και εξεταστικό κέντρο της Peoplecert αλλά και άλλων φορέων δίνει τη δυνατότητα στα στελέχη σας να αποκτήσουν τις κορυφαίες πιστοποιήσεις της αγοράς.

Το πρότυπο ISO 9001 προδιαγράφει τις γενικές απαιτήσεις για την ανάπτυξη, εφαρμογή και βελτίωση της λειτουργίας μιας επιχείρησης, με στόχο την ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών. Το πρότυπο ISO 9001 μπορεί να εφαρμόζεται από οποιονδήποτε οργανισμό θέλει να βελτιώσει τον τρόπο λειτουργίας του, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τον τομέα στον οποίο δραστηριοποιείται, ενώ είναι το πλέον διαδεδομένο παγκοσμίως πρότυπο διαχείρισης.

 

Η εταιρία μας είναι πιστοποιημένο εκπαιδευτικό και εξεταστικό κέντρο από τη Peoplecert για το για τα εξής εκπαιδευτικά προγράμματα του ITIL®:
- ITIL® Foundation
- ITIL® Intermediate Service Transition
- ITIL® Intermediate Service Operation
Developed by the Cabinet Office, ITIL® (IT Infrastructure Library) is the most widely accepted approach to IT Service Management (ITSM) in the world, with more than 1.500.000 certified people, as it provides a cohesive set of best practices, drawn from the public and private sectors worldwide.
ITIL® enables you to fully benefit from proven best practices in IT and is relevant to anyone involved in the delivery or support of IT services.
ITIL® is aligned with various international quality standards including ISO/IEC 20000 (IT Service Management Code of Practice) and has been adopted by thousands of organizations worldwide, such as NASA, the UK National Health Service (NHS) and Disney™.

ITIL® is a registered trade mark of AXELOS Limited. The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited.

Η εταιρία μας είναι πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο από τη Peoplecert και προσφέρει σε Ελλάδα & Κύπρο τις παρακάτω πιστοποιήσεις για τη μεθοδολογία Lean Six Sigma:

- Six Sigma Yellow Belt

- Six Sigma Green Belt

- Six Sigma Black Belt

H συνεργασία μας με το ROI Institute και την ομάδα του Dr. Jack Phillips αποτελεί μια από τις κορυφαίες συνεργασίες μας. Πρόκειται για τη δημοφιλέστερη μεθοδολογία μέτρησης της απόδοσης της εκπαίδευσης και ενεργειών HR. Ως πιστοποιημένος Partner του ROI Institute, προσφέρουμε στην Ελλάδα και σε αποκλειστικότητα το workshop Proving the value of Training & HR.

Η εταιρία μας είναι μέλος του Mystery Shopping Providers Association (MSPA), του κορυφαίου φορέα σχετικά με την αξιολόγηση παρεχομένων υπηρεσιών (Mystery Shopping). Στα πλαίσια της πιστοποίησής μας από την MSPA διαθέτουμε πιστοποιημένους μυστικούς επισκέπτες (Mystery Shoppers) Διαχειριζόμαστε το εξειδικευμένο Web Site : www.mysteryshop.gr 

 

Η εταιρία μας είναι πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο της Peoplecert για τα παρακάτω θέματα. Προετοιμάζουμε τα στελέχη σας με εξειδικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα για την απόκτηση των παρακάτω πιστοποιήσεων.

- ISO 20000: Information Technology Service Management Foundation
- ISO 27000: Information Security Management Foundation
- ISO 9001: Quality Management Foundation
- ISO 14001: Environmental Management Foundation
- ISO 22000: Food Safety Management Foundation

Η εταιρία μας είναι πιστοποιημένο εκπαιδευτικό και εξεταστικό κέντρο της ACTA για τη πιστοποίηση Certified Secretaries Management Assistants (CSMA). Η πιστοποίηση προσφέρεται από την ACTA που αποτελεί τεχνοβλαστό (εταιρία spin off) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

 logo small copyright 1 © 2017 DOOR GREECE. All rights reserved