Συνεργασίες

Για να διασφαλίσουμε πως η DOOR θα συνεχίσει να είναι κορυφαίος πάροχος εκπαίδευσης έχουμε προχωρήσει σε στρατηγικές συνεργασίες με κορυφαίες εταιρίες διεθνώς πολλές εκ των οποίων αντιπροσωπεύουμε κατ'αποκλειστικότητα σε διεθνές επίπεδο. Επιπλέον, συνεργαζόμαστε με ειδικούς, συγγραφείς και εξειδικευμένους σε διάφορα θέματα από όλο τον κόσμο για να δημιουργήσουμε λύσεις που διασφαλίζουν μετρήσιμα αποτελέσματα για τους πελάτες μας.

H συνεργασία μας με το ROI Institute και την ομάδα του Dr. Jack Phillips αποτελεί μια από τις κορυφαίες συνεργασίες μας. Πρόκειται για τη δημοφιλέστερη μεθοδολογία μέτρησης της απόδοσης της εκπαίδευσης και ενεργειών HR. Προσφέρουμε στην Ελλάδα και σε αποκλειστικότητα το workshop Proving the value of Training & HR.

Μάθετε περισσότερα για την ROI Institute στο: www.roiinstitute.net

 

Implementation Management Associates Inc. (IMA) βοηθάει στην εφαρμογή αλλαγών στις μεγαλύτερες επιχειρήσεις όπως η Boeing, Shell, Bank of America, GlaxoSmithKline, U.S. Air Force, AXA και British Telecom. Ο ιδρυτής και Πρόεδρος της IMA, Don Harrison, έχει 30 χρόνια εμπειρίας στις αλλαγές διαχείριση έργων και έχει αναπτύξει τη Μεθοδολογία Επιταχυνόμενης - Accelerating Implementation Methodology (AIM), ένα περιεκτικό σετ εργαλείων που βοηθάει στη μόνιμη αλλαγή προτύπων συμπεριφοράς εργαζομένων. (www.imaworldwide.com)

 

 

Ο ιδρυτής και πρόεδρος της Jolles Associates, Inc.. Rob Jolles, είναι συγγραφέας τριών βιβλίων με τις μεγαλύτερες πωλήσεις και ένας ομιλητής που τυγχάνει μεγάλο σεβασμό στης ΗΠΑ. Στην περίπτωση της Xerox Corporation  ανέπτυξε μια πολύ αποτελεσματική, προβλέψιμη και επαναλαμβανόμενη μέθοδο πωλήσεων. Τα τελευταία 15 χρόνια η  Jolles Associates δημιούργησε μια εντυπωιακή λίστα πελατών που περιέχει πολλές από τις εταιρείες που συμεριλαμβάνονται στον κατάλογο Fortune 500.

Δείτε τη μέθοδο των Πωλήσεων Επικεντρωμένων στον Πελάτη : (www.jolles.com)

 

 

DialogueWORKS® βοηθάει τους πελάτες να επιτύχουν αποτελέσματα ενώ ταυτόχρονα βοηθάει τις επιχειρήσεις και τους ανθρώπους να χτίσουν μια στέρεη κουλτούρα σεβασμού και θετικών σχέσεων. Η DialogueWORKS® ιδρύθηκε το 1998 και τα κεντρικά της γραφείας είναι στο Springville, Utah, με συνεργάτες στη Βόρεια Αμερική, Ευρώπη και Ασία. Ο ιδρυτής της DialogueWORKS®, John R. Stoker ασχολείται με την ανάπτυξη και αλλαγή επιχειρήσεων για περισσότερο από 20 χρόνια. (www.dialogueworks.com)

 

eCom Scotland είναι μια πρωτοπόρα επιχείρηση στο πεδίο της online μάθησης και αξιολόγησης. Τα τελευταία 11 χρόνια έχουν εργαστεί με μερικές από τις πιο προοδευτικές επιχειρήσεις του τομέα.

Ιδρύθηκε το 1996 σαν spin out εταιρία από τον εκπαιδευτικό τομέας, η eCom Scotland γρήγορα καθιερώθηκε ως πλήρως ανεξάρτητη εταιρεία δημιουργώντας ένα εκτεταμένο δίκτυο παγκοσμίως με ειδικούς στον τομέα. (www.ecomscotland.com)

 logo small copyright 1 © 2017 DOOR GREECE. All rights reserved